Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε την καινοτομία

Λίγα λόγια για εμάς

Καλωσορίσατε στον κόσμο του ψηφιακού marketing! Ξεχωρίζουμε γιατί προσφέρουμε υπηρεσίες που ενισχύουν την παρουσία και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2014, όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε online τουριστικούς οδηγούς. Από τότε αναπτύξαμε μια μεγάλη πορεία στον Ψηφιακό Τουρισμό και ασχολούμαστε με διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχείων, καταλυμάτων, εστιατορίων, τουριστικών γραφείων, δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και γραφείων ενοικιάσεως οχημάτων, τουριστικών οδηγών, τουριστικών blogs, και eshops με τοπικά προϊόντα), προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως η κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, η κειμενογράφηση, η δημιουργία λογοτύπων και εντύπων, καθώς και η διαχείριση των social media τους.

Πέρα από τον κόσμο του Τουρισμού, έχουμε επεκταθεί και σε άλλους κλάδους, συνεργαζόμενοι με επιχειρήσεις που επιθυμούν να ξεχωρίσουν διαδικτυακά. Ο στόχος μας παραμένει σταθερός: να χτίζουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας, προσφέροντας λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους γραφίστες, προγραμματιστές, κειμενογράφους και marketeers. Η προσφορά μας εστιάζεται στο σωστό και ποιοτικό digital marketing που ξεχωρίζει.

Δημιουργούμε εξατομικευμένες ψηφιακές στρατηγικές που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους σας, εξασφαλίζοντας μέγιστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων ψηφιακών καμπανιών, προσφέροντας παράλληλα στήριξη και παρακολούθηση για τη μέγιστη απόδοση.

Στηριζόμαστε στην τελευταία τεχνολογία και τις καινοτόμες πρακτικές, εξασφαλίζοντας ότι η παρουσία σας στο διαδίκτυο θα είναι πάντα στο προσκήνιο.

Κατανοούμε τη σημασία της καλής επικοινωνίας και παρέχουμε σαφήνεια σε κάθε στάδιο της εκστρατείας - συνεργασίας.

Επιλέγοντας το δικό μας γραφείο digital marketing, επιλέγετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που στοχεύει στην επιτυχία και την ανάπτυξη της διαδικτυακής σας παρουσίας.

banner2

Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια

Επιλέγουμε να χτίσουμε τη σχέση μας με τους πελάτες μας με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες μας

  • Καινοτόμες ιδέες
  • Ανταγωνιστικές Τιμές
  • Άριστη εργασία
  • Συνεχής Υποστήριξη
  • Εξειδικευμένη Ομάδα
  • Άμεση Εξυπηρέτηση
  • Λύσεις αποκλειστικά για εσάς
  • Δημιουργικότητα