Τι προσφέρουμε

Οι υπηρεσίες μας

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας από την αρχή. Έχετε ήδη; Κανένα πρόβλημα, αναλαμβάνουμε να την αναβαθμίσουμε.

Copywriting

Η συγγραφή κειμένων δεν είναι απλή υπόθεση, Χρειάζεται τέχνη, γνώση, ενθουσιασμός και υπομονή. Εμείς τα διαθέτουμε όλα.

Σχεδιασμός E - Shop

Έχετε φυσικό κατάστημα και θέλετε να το επεκτείνετε ή σκέφτεστε να ανοίξετε απ' ευθείας ηλεκτρονικό; Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

SEO & SEM

Ιστοσελίδα δεν είναι μόνο ότι φαίνεται. Η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και ειδικότερα στη Google είναι για εμάς σοβαρή υπόθεση.

Logo & Graphic Design

Η εικόνα της επιχείρησής σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λογότυπο και της επαγγελματικές κάρτες. Η κατάλληλη επιλογή και σχεδιασμός είναι δέσμευσή.

Social Media

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείριση των επαγγελματικών σελίδων σας στα social media.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε την καινοτομία

Ξεκινήσαμε το 2014 με τη δημιουργία και διαχείριση online τουριστικών οδηγών. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε και τις σελίδες στα social media, τις οποίες συνεχίζουμε να διαχειριζόμαστε. Έτσι, ξεκινήσαμε την πορεία μας στο Τουριστικό Marketing.

Συνεχίζουμε συνεργασίες με τουριστικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικίαση αυτοκινήτων, πρακτορεία, τοπικά προϊόντα και άλλα), στην κατασκευή των ιστοσελίδων τους, τη δημιουργία λογότυπου και εντύπων καθώς και τη διαχείριση των social media.

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο website

Κάθε project, απαιτεί τα σωστά εργαλεία δουλειάς, τους κατάλληλους ανθρώπους να τα διαχειριστούν, τέχνη, γνώση υπομονή και επιμονή και τέσσερα συστατικά πριν την παράδοση στον πελάτη.

Original ideas

Original design

Working hours

Final result