Υπηρεσίες

Το δικό σας website και e-shop

Η εμπιστοσύνη του πελάτη είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς.

Έχετε επιχείρηση, αλλά δεν έχετε φτιάξει ακόμα ιστοσελίδα; Έχετε ήδη ιστοσελίδα αλλά χρειάζεται αναβάθμιση; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, την αναλαμβάνουμε εμείς.

Έχετε φυσικό κατάστημα και θέλετε να το επεκτείνετε ή σκέφτεστε να ανοίξετε απ' ευθείας ηλεκτρονικό; Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Έχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να πάει πολλά βήματα μπροστά.

Σχεδιάζουμε μαζί την ψηφιακή στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας, με επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη.

1

Φιλικός σχεδιασμός σε κινητές συσκευές

2

Βελτιστοποίηση ιστοτόπου για καλύτερη κατάταξη

3

Μοντέρνος σχεδιασμός με υψηλή αισθητική

4

Εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης

Η εικόνα της εταιρείας σας είναι το Α και το Ω

Σχεδιασμός Eταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας.

Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο, μια επαγγελματική κάρτα, ένα φυλλάδιο, βοηθάει στο branding μιας επιχείρησης, προσδίδουν κύρος και επαγγελματισμό. 

Η επιλογή των χρωμάτων και των γραφικών σε συνδυασμό με την τυπογραφία, απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό για την καλύτερη απεικόνιση.

Η ομάδα του zteam είναι εδώ για να βοηθήσει. 

slide12_001
Η κειμενογράφηση απαιτεί έμπνευση και υπομονή

Copywriting

Τα κείμενα δεν είναι μια απλή και εύκολη υπόθεση

Με τα σωστά και κατάλληλα κείμενα αφενός θα προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες, αφετέρου οι δυνητικοί σας πελάτες θα πάρουν περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες για την εταιρεία σας και τελικά περισσότερες πωλήσεις για εσάς.

Ιστοσελίδα δεν είναι μόνο ότι φαίνεται

SEO & SEM

Η σελίδα σας πρέπει να έχει μια καλή σειρά κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να γίνει σωστό SEO (Search Engine Optimization).Βελτιστοποίηση σε μηχανές αναζήτησης.

Οι κατάλληλες λέξεις - κλειδιά και η στόχευση του κατάλληλου κοινού για την σελίδα σας, είναι μερικά μόνο από τα κριτήρια που απαιτούνται για είναι η σελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα.

Η εταιρεία σας στα Social Media

Social Media

Η ανάγκη προβολής μιας εταιρείας στα social media είναι επιτακτική.

Η προβολή της εταιρείας στα social media είναι επιτακτική. Μια εναλλακτική μηχανή αναζήτησης. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείριση των επαγγελματικών σας σελίδων.